Live-talkshow vanuit Muziekgieterij

Print
Live-talkshow vanuit Muziekgieterij

Tim Knol, een aantal jaren geleden op Bokpop in Valkenburg. Afbeelding: Loraine Bodewes

Maastricht -

De Muziekgieterij in Maastricht gaat vanaf komend weekend wekelijks een talkshow met een bekende artiest live uitzenden via internet. Leon Verdonschot, presentator, journalist en columnist van deze krant, interviewt in de eerste uitzending, die op paaszondag te zien is, zanger en liedjesschrijver Tim Knol.

Het interview wordt van 17.00 tot 17.45 uur rechtstreeks uitgezonden door het productiehuis van het Maastrichtse poppodium, M-PX, en is ook op latere tijdstippen terug te kijken via het YouTube-kanaal van M-PX.

In de zogenoemde Quarantalks ontvangt Verdonschot voortaan iedere zondagmiddag een muzikant, die op ruim anderhalve meter van hem plaatsneemt. Nu iedereen vanwege de coronacrisis de dagen thuis moet doorbrengen, is Verdonschot benieuwd welke foto’s, boeken, muziek, films, planten, of wat dan ook, zijn gast heeft (her)ontdekt. Drie daarvan neemt iedere gast mee. Elk interview eindigt met een akoestisch optreden.

De eerste gast, Tim Knol, brak in 2010 door met zijn single ‘Sam’. Knol stond onder meer op Pinkpop en Lowlands, maakte garagerock met zijn band The Miseries en de Blue Grass Boogiemen. Op dit moment werkt hij aan zijn ‘The Lost and Found Tapes’, die verschijnt op zijn eigen platenlabel ‘I Love My Label’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen