Grote brand in Tilburgs woonzorgcentrum, twee traumahelikopters geland

Print
Grote brand in Tilburgs woonzorgcentrum, twee traumahelikopters geland

Afbeelding: AD/De Kort Media/Toby de Kort

In een woonzorgcentrum in Tilburg is donderdagmiddag iets na 12 uur brand uitgebroken. De vlammen sloegen uit een woning op de bovenste verdieping van het pand.

De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt naar het verzorgingshuis aan de Gendringenlaan. Er zijn twee traumahelikopters, vier ambulances en meerdere hulpdiensten zijn nog onderweg. Het gedeelte van het pand waar de brand woedt is ontruimd. Of er iemand gewond is geraakt is nog niet bekend.

De vlammen slaan inmiddels niet meer uit het pand maar er is nog wel sprake van flinke rookontwikkeling. Er staan veel mensen te kijken naar de brand. Die worden door de politie op grote afstand gehouden.

Het is nog onduidelijk hoe de brand kon ontstaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen