Van Cranenbroek in Landgraaf waarschuwt klanten: blijf weg

Ook donderdagmiddag was het nog steeds druk bij Van Cranenbroek in Landgraaf.

Ook donderdagmiddag was het nog steeds druk bij Van Cranenbroek in Landgraaf. © De Limburger

Directeur Marc van Cranenbroek doet een dringend appel op klanten om zijn bedrijf in Landgraaf te mijden. „Blijf thuis! Kom niet naar Van Cranenbroek als het niet per se noodzakelijk is.” De oproep wordt gesteund door burgemeester Raymond Vlecken van Landraaf.

Marcel de Veen

Van Cranenbroek (onder meer tuinmeubelen en -gereedschap, partytenten, e-bikes) heeft in de week voor Pasen te maken met een grote toeloop; tevens blijven de klanten langer in de winkel. Dit leidt tot grote drukte en lange rijen aan de kassa. Personeel van het bedrijf en boa’s van de gemeente Landgraaf proberen iedereen op de voorgeschreven anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Tevens is op de parkeerplaats een soort chicane ingericht om de mensen te spreiden. Bovendien heeft het bedrijf nog enkele aanvullende maatregelen genomen. Maar de klanten blijven komen.

Vandaar de oproep van de ondernemer op Facebook om zijn zaak de komende tijd vooral niet te bezoeken.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee