Van Cranenbroek in Landgraaf waarschuwt klanten: blijf weg

Print
Van Cranenbroek in Landgraaf waarschuwt klanten: blijf weg

Ook donderdagmiddag was het nog steeds druk bij Van Cranenbroek in Landgraaf. Afbeelding: De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Directeur Marc van Cranenbroek doet een dringend appel op klanten om zijn bedrijf in Landgraaf te mijden. „Blijf thuis! Kom niet naar Van Cranenbroek als het niet per se noodzakelijk is.” De oproep wordt gesteund door burgemeester Raymond Vlecken van Landraaf.

Van Cranenbroek (onder meer tuinmeubelen en -gereedschap, partytenten, e-bikes) heeft in de week voor Pasen te maken met een grote toeloop; tevens blijven de klanten langer in de winkel. Dit leidt tot grote drukte en lange rijen aan de kassa. Personeel van het bedrijf en boa’s van de gemeente Landgraaf proberen iedereen op de voorgeschreven anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Tevens is op de parkeerplaats een soort chicane ingericht om de mensen te spreiden. Bovendien heeft het bedrijf nog enkele aanvullende maatregelen genomen. Maar de klanten blijven komen.

Vandaar de oproep van de ondernemer op Facebook om zijn zaak de komende tijd vooral niet te bezoeken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen