Raad Eijsden-Margraten gaat ook digitaal vergaderen

Print
Raad Eijsden-Margraten gaat ook digitaal vergaderen

Regulier vergaderen is als gevolg van de coronacrisis niet mogelijk. Afbeelding: archief De Limburger/Diana Scheilen

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De gemeenteraad van Eijsden-Margraten pakt de vergadercyclus weer op, zij het digitaal.

Als gevolg van de maatregelen rond de coronacrisis kunnen gemeenteraden niet meer op de gebruikelijke wijze samenkomen om te vergaderen. Eijsden-Margraten heeft de techniek die er bij komt kijken nu ingericht om, in navolging van andere gemeenten, voortaan via internet te kunnen vergaderen.

Op 15 april start de cyclus weer met wat de raad de beeldvormende vergadering noemt. Op 21 april is de oordeelsvormende vergadering, gevolgd door de besluitvormende vergadering. De vergadering is te volgen via een live stream op de gemeentelijke website.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen