Afgelast Prilpop gaat tijdens festivaldagen radio maken

Print
Afgelast Prilpop gaat tijdens festivaldagen radio maken

Ooit hebben de Heideroosjes nog een verrassingsconcert gegeven op Prilpop. Afbeelding: Stefan Koopmans

Sevenum -

Het Prilpopfestival van OJC Walhalla in Sevenum is dan misschien afgelast, in de digitale wereld zal het vierdaagse feest het hele Paasweekend springlevend zijn.

Prilpop heeft besloten om vier dagen radio te gaan maken. Liefhebbers van het festival kunnen via sociale media alles volgen. Onder meer op www.prilpop.nl valt er van alles te beleven, waaronder een pubquiz, bingo, spelletjes, live dj’s, live cooking en beeldmateriaal uit de oude doos. Radio Prilpop 2020 gaat op vrijdag 10 april om 20.00 uur de lucht in en zal alles uit de kast halen om het gemis van het echte festival in elk geval een klein beetje te verdrijven. Het digitale feest stopt op Tweede Paasdag om middernacht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen