CORONA

Harmonie Heer Vooruit stelt huldiging jubilarissen uit

Print
Harmonie Heer Vooruit stelt huldiging jubilarissen uit

De jubilarissen van de harmonie. Afbeelding: Heer Vooruit

Maastricht / Itteren -

Harmonie Heer Vooruit stelt de huldiging van haar jubilarissen voorlopig uit.

Het muziekkorps kent dit jaar liefst acht jubilarissen: Lei Pasmans (75 jaar bij de vereniging), Chrit Budy (70 jaar), Nick Konings (60 jaar), Waddy Dz0n en Math Knubben (beiden 50 jaar), Jean-Pierre Sthijns (40 jaar), Danny Boelen (25 jaar) en Raymond Braeken (12,5 jaar). René op den Buijs is 75 jaar lid van de muziekbond LBM.

Normaal huldigt Heer Vooruit zijn jubilarissen altijd op Paasmaandag. In verband met de coronacrisis kan dat ditmaal niet. De huldiging wordt later ingehaald. Wanneer dat gebeurt is nog niet duidelijk. De harmonie heeft dit jaar een drukke agenda. In oktober staat een concertreis naar Berlijn op het programma, samen met de harmonie van Hoensbroek, en in december zijn de Winterproms.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen