GTST vervroegd met zomerstop door coronacrisis

© ANP Kippa

Het seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden komt dit jaar eerder ten einde dan gepland. De laatste aflevering is vanwege de coronacrisis al op 28 mei te zien. Dat heeft actrice Caroline de Bruijn bekendgemaakt op het Instagram-kanaal van de RTL-soap.

Redactie

,,Jullie weten het vast allemaal al, maar onze opnames liggen al een paar weken stil. Ook wij moeten ons aan de regels houden”, zegt Caroline in een videoboodschap. “In de afgelopen weken hebben we met zijn allen heel hard nagedacht of er misschien toch een creatieve oplossing te bedenken is om te kunnen gaan draaien. Maar door de beperkingen die op dit moment gelden en die vast ook nog wel enige tijd van kracht zullen zijn, is dit eigenlijk niet mogelijk.”

De opnames van de soapserie liggen al sinds 16 maart stil. De makers vonden het niet meer verantwoord om door te gaan. Producent EndemolShine liet toen nog weten dat de makers verschillende scenario’s onderzochten om de opnames toch te kunnen hervatten. Caroline de Bruijn verduidelijkt nu dat zij met de huidige maatregelen ‘niet de kwaliteit kunnen leveren die jullie van ons gewend zijn’. “Met andere woorden: wij kunnen voorlopig niet gaan draaien. Dat betekent dat de laatste aflevering van dit seizoen wordt uitgezonden op 28 mei.”

De laatste aflevering van dit seizoen stond eigenlijk pas eind juni gepland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.