Geert Hinskens trainer Quintus, Vlijm als assistent naar België

Print
Geert Hinskens trainer Quintus, Vlijm als assistent naar België

Afbeelding: Jean-Pierre Jans

Voormalig handballer Geert Hinskens (30) uit Geleen staat komend seizoen aan het roer bij de mannen van Quintus. De dertigjarige Limburger gaat samen met Jack van Lier de ploeg in het Westland onder zijn hoede nemen.

Quintus speelt met de mannen in de eredivisie. Hinkens was als speler ook jarenlang actief bij Quintus. Ook speelde hij bij V&L en Volendam. Bij die laatste ploeg moest hij vorig jaar noodgedwongen stoppen door aanhoudend blessureleed. In zijn laatste wedstrijd in de bekerfinale liep hij opnieuw een zware knieblessure op.

Martin Vlijm (61) gaat aan de slag als assistent-trainer van David Polfliet bij het Belgische KTSV Eupen. De ploeg komt uit in de op een na hoogste Belgische divisie. Vlijm zat thuis sinds zijn gedwongen vertrek bij Sporting Pelt eind november.

Geert Hinskens trainer Quintus, Vlijm als assistent naar België
Foto: Ermindo Armino

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen