Brand paardenwagen slaat over naar stal in Ell

Print

Brand paardenwagen slaat over naar stal in Ell. Video: Weert de Gekste

Ell -

De hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag gealarmeerd voor een grote brand in Ell.

Rond de klok van 02.30 uur kwam de brandmelding aan de Brandvenstraat binnen. Daar bleek een paardenwagen in lichterlaaie te staan, meldt WeertdeGekste.

Het vuur uit de brandende paardenwagen was overgeslagen naar een paardenstal. Met twee tankautospuiten kwam de brandweer ter plaatse om het vuur te doven. Verdere doorslag van de brand in de stal werd voorkomen.

Geen gewonden

De paardenwagen is volledig verwoest door de brand. Voor zover bekend zijn er geen dieren gewond geraakt. Een vrouw moest worden nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen. Hoe de brand precies is ontstaan, is niet bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen