Synthese start crisishulplijn voor Beeselnaren

Print
Synthese start crisishulplijn voor Beeselnaren

Afbeelding: ING Image

Reuver / Beesel -

Welzijnsorganisatie Synthese heeft een hulplijn geopend voor Beeselnaren die in deze crisistijd vragen hebben of hun hart willen luchten.

De telefoondienst is in overleg met de gemeente en welzijnspartners opgezet om mensen die moeite hebben met de vele veranderingen en onzekerheid die daarmee gepaard gaat, een luisterend oor te bieden. „Veel alledaagse zaken zijn nu ineens een stuk minder vanzelfsprekend of moeten anders georganiseerd worden”, aldus woordvoerster Susan Rijk-Niesen. “Even een boodschap doen of het plastic naar de container brengen bijvoorbeeld. Dat kan mensen onzeker en ook bang maken.”

De hulplijn is er ook voor Beeselnaren die hulp willen aanbieden of ideeën hebben om anderen te helpen. Zij kunnen voor ondersteuning bij initiatieven terecht bij medewerkers van Synthese of een van de netwerkpartners.

De telefoondienst is dagelijks, ook in het weekend, van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar via 06–40845404.

Binnenkort ontvangen alle inwoners van Beesel, Reuver en Offenbeek een flyer met informatie thuis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen