KRO-NCRV zendt kruisweg en paasvieringen uit vanuit Roermond

Print
KRO-NCRV zendt kruisweg en paasvieringen uit vanuit Roermond

Bisschop Harrie Smeets in het Roermondse kruiswegpark. Afbeelding: De Limburger / Rob van Deurzen

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het dit jaar niet mogelijk om met Pasen naar de kerk te gaan. De belangrijkste momenten worden echter vanuit Roermond door de KRO-NCRV uitgezonden op tv.

Goede Vrijdag

Op Goede Vrijdag bidt bisschop Harrie Smeets ’s middags om 15.00 uur de kruisweg in het kruiswegpark in Roermond aan de hand van teksten van columnist Stephan Sanders. Deze kruisweg wordt door de KRO-NCRV op NPO2 uitgezonden.

Paaswake

Op paaszaterdag zendt de KRO-NCRV om 23.15 uur de paaswake uit vanuit de Munsterkerk in Roermond. Hoofdcelebrant is hulpbisschop Everard de Jong. De live-uitzending van de paaswake is te zien op NPO2.

Pasen

Op eerste paasdag wordt de viering van Pasen om 11.00 uur live uitgezonden vanuit de Munsterkerk in Roermond. Hoofdcelebrant is bisschop Harrie Smeets. De viering is te zien bij de KRO-NCRV op NPO2 en bij L1.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen