Milieuparken Vaals, Rijckholt en Margraten langer open vanwege drukte

Print
Milieuparken Vaals, Rijckholt en Margraten langer open vanwege drukte

Overal neemt de drukte bij milieuparken toe door de coronacrisis. Afbeelding: Mitchell Giebels

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Rijckholt / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten -

De milieuparken in Vaals, Rijckholt en Margraten blijven vanaf 14 april langer open.

Sinds de uitbraak van de coronacrisis is de drukte op de Rd4-milieuparken enorm toegenomen. Veel mensen brengen meer tijd in en om het huis door en dat is goed te merken. Een bezoek aan een milieupark duurt op dit moment langer dan normaal. Daarnaast zorgen ook maatregelen vanwege de coronacrisis ervoor dat de wachttijden kunnen oplopen. Zo worden er nog maar een beperkt aantal auto’s tegelijkertijd op het milieupark toegelaten.

Op dit moment geldt overigens nog steeds dat tijdelijk liever geen textiel en BEST-tassen worden geaccepteerd vanwege de enorm toenemende voorraad.

Voor de juiste openingstijden zie de website van RD4.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen