Centrum Meerssen gaat weer op de schop

Print
Centrum Meerssen gaat weer op de schop

Enexis werkt de komende maanden aan de gasleidingen. Afbeelding: Loraine Bodewes

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle -

Vanaf volgende week gaan er opnieuw delen van het centrum van Meerssen op de schop.

De laatste fase van de restauratie van de overkluizing van de Watervalderbeek en alles wat daarmee samenhing, is vlak voor het weekeinde dan weliswaar eindelijk afgerond, het betekent niet dat het nu gedaan is met werkzaamheden in het centrum van Meerssen. Donderdag maakte de gemeente bekend dat er vanaf dinsdag opnieuw delen van het centrum op de schop gaan. Deze keer voor sanering van de gasleidingen.

Afgezet

Van 14 tot en met 17 april werkt Enexis aan de Volderstraat ter hoogte van het Synagogeplantsoen. Eén rijbaan moet deels worden afgezet. Op 20 april is de Beekstraat aan de beurt. Het werk daar, waarvoor de straat afgesloten moet worden voor alle doorgaande verkeer, duurt tot en met 29 mei. Van 28 tot en met 30 april gaat ook de kruising Volderstraat - Kuileneindestraat - Beekstraat dicht. Verkeer wordt omgeleid. Van 2 tot en met 19 juni verplaatst het werk zich weer terug naar de Volderstraat.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →