Muziek

Video: Muzikant Tim Knol eerste gast bij Quarantalks Maastrichtse Muziekgieterij

Print
Maastricht / Itteren -

De Muziekgieterij heeft zondag de eerste Quarantalks uitgezonden, een wekelijkse talkshow waarin journalist Leon Verdonschot artiesten - uiteraard op 1,5 meter afstand - interviewt in Maastricht. Tim Knol was de eerste gast.

Het interview duurde ongeveer driekwartier tot 17.45 uur, na het gesprek speelde Knol enkele liedjes. De talkshow is hierboven terug te kijken.

Gedurende de corona-quarantaine zal Verdonschot iedere zondagmiddag een muzikant in Maastricht interviewen hoe men de tijd doorbrengt en welke foto’s, boeken, muziek of films een rol spelen. Elk interview eindigt met een akoestisch optreden.

Muzikant Tim Knol werkt op dit moment hij aan zijn ‘The Lost and Found Tapes’ die verschijnt op zijn eigen platenlabel ‘I Love My Label’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen