Bijzondere paasvideo bij Daelzicht in Heel

Print
Bijzondere paasvideo bij Daelzicht in Heel

De bijzondere paasviering van Daelzicht in Heel. Afbeelding: Facebook

Heel -

Bij zorgorganisatie Daelzicht in Heel, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, hebben ze zondag een creatieve paasvideo gemaakt.

De geestelijk verzorgers hebben vanwege de coronacrisis een alternatieve video-viering gemaakt. Cliënten mochten allemaal een paaswens insturen en daar is massaal gehoor aan gegeven. Daelzicht ontving veel berichten en zelfs video’s van cliënten en begeleiders die een mooie paaswens voor een ander wilden indienen. In de video-paasviering is alles samengevat in een film van ruim een uur en twintig minuten. De paasviering is te bekijken op de Facebookpagina van Daelzicht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen