3,3 miljoen mensen zien boerin Annemiek alleen achterblijven

Print
3,3 miljoen mensen zien boerin Annemiek alleen achterblijven

Afbeelding: Linelle Deunk

Ruim 3,3 miljoen kijkers hebben zondagavond in Boer zoekt Vrouw gezien hoe boerin Annemiek haar logés Jelte en Erik naar huis stuurde. Dat betekent dat deze zoektocht van de brunette naar de liefde aan een eind is gekomen. Het datingprogramma staat op de eerste plek in de lijst van best bekeken programma’s, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Tot grote verbazing van de kijkers van Boer zoekt Vrouw besloot Annemiek gisteravond de twee mannen die voor even een hoofdrol in haar leven speelden, naar huis te sturen. Jelte moest het onderspit delven en vertrok als eerste, na gezamenlijk overleg. Niet veel later volgde ook het afscheid van Erik. Een opmerkelijke keuze, want Annemiek stelde wél gevoelens te ontwikkelen voor Erik. Toch zag de brunette geen toekomst in hun relatie, mede door de afstand. ,,Ondanks dat ik gevoelens voor jou begin te krijgen, denk ik gewoon niet dat het haalbaar is. Ik wil geen latrelatie. Op langere termijn gaat het pijn doen”, verklaarde Annemiek.

Naar Zondag met Lubach keken 1.743.000 mensen, daarmee staat zijn show op de derde plek in de top 25 best bekeken programma’s. Het Achtuurjournaal was goed voor 2.405.000 kijkers. De talkshow Op1, op zondag gepresenteerd door Jeroen Pauw en Fidan Ekiz, trok 1.399.000 nieuwsgierigen. De terugkeer van het NPO-programma Dragons Den wist de kijkers van Boer Zoekt Vrouw niet vast te houden en boeide 1.015.000 mensen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →