Warm gebaar van VVV-fanclub en André Rieu kan het moeilijk droog houden

© ANP/Facebook VVV-Venlo

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Chantalle Donné

De Venlose actrice Lotte Verbeek neemt haar gezondheid vanwege het coronavirus serieus. Vandaar dat ze buiten een mondkapje draagt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De in Heerlen geboren Marijke Helwegen komt door de opgelegde coronamaatregelen niet te veel buiten. Ze kan het niet laten en duikt toch even de Bruna in om te kijken of ze in de bladen staat.

Dialectband Rowwen Hèze plaatst op zijn Facebookpagina livebeelden van de theatertour ‘Alleen de liedjes’. ‘Zing je mee?’, vragen de muzikanten.

Zangeres en theatermaakster Suzan Seegers zou vanaf 13 mei in Limburgse theaters te zien zijn met haar nieuwe soloprogramma ‘Alles is Liefde’. In eerste instantie was het de bedoeling dat ze eind 2019 al zou gaan toeren, maar door het plotselinge overlijden van haar vader werd de show uitgesteld. Haar voorstelling wordt vanwege de coronacrisis voorlopig in de koelkast geparkeerd.

Een hartverwarmend gebaar van VVV-supportersgroep Gioventu Venlo. Op diverse plekken in Venlo hingen spandoeken met de tekst: ‘Uit het oog maar nooit uit het hart’. Hiermee willen de voetbalfans iedereen uit Venlo een hart onder de riem steken. Eerder werd door supporters van VVV al een spandoek aan het VieCuri-ziekenhuis overhandigd. Dat doek met de tekst ‘Zörgverlieëners, Venloos roem, danke!’ hangt nog steeds bij de ingang van het ziekenhuis.

Muziek betovert, ontroert, verbindt en roept herinneringen en emoties op. Ook bij de Maastrichtse violist André Rieu. Op zijn Facebookpagina deelt hij een filmpje waar hij het naar eigen zeggen moeilijk droog bij kan houden.

MVV’ers Shermar Martina en Shermaine Martina bliezen dinsdag 24 kaarsjes uit. Dubbel feest voor de MVV-tweeling.