Video: Politie brengt bewegingen vermiste Loek Streukens in kaart op dag van verdwijning

Print

Video: Politie Limburg/Twitter

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Helden / Maasbree -

Loek Streukens wordt inmiddels ruim drie maanden vermist. De zoektocht van familie en politie heeft tot dusver nog niets opgeleverd.

Sinds 9 januari 2020 ontbreekt ieder spoor van de 36-jarige Loek Streukens. Zijn familie en vrienden maken zich ernstige zorgen. In de hoop meer informatie te ontvangen, heeft de politie vrijdag een video gedeeld waarin de bewegingen van Loek op de dag van zijn verdwijning in kaart zijn gebracht.

Onderzoek

Loek Streukens heeft in de zomer van 2019 in Sittard gewoond. Daarna verbleef hij bij vrienden en familie in Geleen en Helden. Vanuit Helden is hij 9 januari vertrokken in een blauwe Volkswagen Polo uit het bouwjaar 2000 en voorzien van het kenteken 82-FD-TL. Op de avond van de verdwijning van Loek is nog drie keer geld gepind vanuit zijn bankrekening. Dat gebeurde in Maasbree, Arnhem en bij Apeldoorn. Politieonderzoek wijst uit dat Loek zijn weg waarschijnlijk vervolgd heeft richting Zwolle en Meppel. Even na 22.00 uur gaf de telefoon van Loek in de buurt van Nijeveen voor het laatst een signaal af. Vanaf dat moment ontbreekt van Loek en zijn auto ieder spoor.

Zweden

Loek heeft in het verleden vaak aangegeven te willen wonen en werken in Zweden. Hij is daar ook een paar keer geweest. De politie heeft echter niet de indicatie dat Loek zich in dat land bevindt. Voorafgaand aan zijn vertrek heeft hij te maken gehad met enkele tegenslagen. Daarom is het volgens de politie niet bekend in welke gemoedstoestand hij 9 januari is vertrokken.

Heeft u Loek na 9 januari nog gezien of meer informatie? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen