Voorbereidingen voor nieuw seizoen Wie is de Mol liggen stil

Print
Voorbereidingen voor nieuw seizoen Wie is de Mol liggen stil

Rik van de Westelaken. Afbeelding: AD

Het is nog onduidelijk wat de coronacrisis voor gevolgen heeft voor het volgende seizoen van de tv-hit Wie is de Mol.

Normaal gesproken vinden de opnames rond de maand mei plaats, maar de kans dat dat doorgaat lijkt ontzettend klein. Volgens presentator Rik van de Westelaken liggen alle voorbereidingen momenteel stil.

,,We zijn natuurlijk bezig met een nieuwe editie maar alles ligt stil op dit moment”, zei Rik in het NPO Radio 1-programma Proost. ,,Dus ook voor ons is het nu vrede hebben met het lot.”

Extra reeks

Wie is de Mol-fans komen in ieder geval later dit jaar nog aan hun trekken omdat AVROTROS vanwege het 20-jarig bestaan van het programma een extra reeks heeft gedraaid. De opnames van die editie zijn al achter de rug, zo liet een woordvoerder eerder weten aan deze site. De uitzenddatum is nog niet bekend.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen