Manon Zijlmans nieuwe aanwinst HandbaL Venlo

Print
Manon Zijlmans nieuwe aanwinst HandbaL Venlo

Manon Zijlmans Afbeelding: PSV Handbal

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Cabooter HandbaL Venlo heeft zich voor komend seizoen versterkt met cirkelspeelster Manon Zijlmans. De twintigjarige handbalster komt over van PSV uit Eindhoven.

Zijlmans is ook beachhandbal international en speelde afgelopen seizoen in de eerste divisie bij PSV. Ze is ambitieus en talentvol volgens trainer Robin Gielen. ,,Manon is een speelster met een groot postuur die lang en sterk is.” De handbalster is aangetrokken na het vertrek van Puck Verlinden. Vorig jaar won Zijlmans brons op het EK met het Nederlands beach handbalteam. Het team had zich inmiddels ook gekwalificeerd voor het WK in Italië deze zomer. Het is nog niet zeker of het toernooi doorgang kan vinden vanwege het coronavirus.

Naast Puck Verlinden vertrekt ook Chiara Nusser. Zij gaat spelen voor Initia Hasselt. Malou Schmidt en Fenne Rijks stoppen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen