Maasstraat

Proef met eenrichtingsverkeer in centrum Arcen uitgesteld vanwege coronacrisis

Print
Proef met eenrichtingsverkeer in centrum Arcen uitgesteld vanwege coronacrisis

Het is de bedoeling een proef te houden met eenrichtingsverkeer op de doorgaande weg (Maasstraat/Schans) in Arcen. Afbeelding: Lé Giesen

Arcen -

De gemeente Venlo heeft de voorgenomen proef met eenrichtingsverkeer in het centrum van Arcen uitgesteld vanwege de coronacrisis.

Dat meldt de dorpsraad van Arcen, die op het experiment had aangedrongen. De dorpsraad wil graag weten wat het effect van de maatregel is op de verkeersdrukte. Mede door de Kasteeltuinen oefent Arcen grote aantrekkingskracht op toeristen uit, wat zich in het zomerseizoen vertaalt in grote verkeersdrukte op de doorgaande weg (Maasstraat/Schans) door het centrum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen