A2 weekend afgesloten tussen Leenderheide en Leende richting Maastricht

Print
A2 weekend afgesloten tussen Leenderheide en Leende richting Maastricht

Afbeelding: Deyan Georgiev

De A2 is in het weekend van vrijdag 1 mei afgesloten van knooppunt Leenderheide tot oprit 35 (Leende) in de richting van Maastricht. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd tot een half uur. Dat meldt Rijkswaterstaat.

De afsluiting is van vrijdag 1 mei om 21.00 uur tot maandag 4 mei om 05.00 uur. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten in de richting van Maastricht. De weg is afgesloten vanwege onderhoud aan het asfalt.

Het verkeer vanuit Eindhoven en Den Bosch dat richting Maastricht wil, wordt vanaf knooppunt Leenderheide omgeleid via de A67. Vanaf knooppunt Zaarderheiken gaan weggebruikers via de A73 naar Maastricht.

Het lokale verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen