Hand in hand tijdens Koningsdag met beweegmaatje Ben Bizzie

Print
Hand in hand tijdens Koningsdag met beweegmaatje Ben Bizzie

Ben Bizzie viert Koningsdag Afbeelding: Sport aan de Maas

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord / Meijel -

Het niet doorgaan van de Koningsspelen is voor Ben Bizzie geen reden om stil te zetten. Het beweegmaatje heeft van alles bedacht om kinderen en ouderen in Meijel en de gemeente Horst aan de Maas te activeren.

Kinderen kunnen deze week creatief en sportief aan de slag. Ze maken handcreaties en oefenen voor de Ben Bizzie Dans. De doeweek wordt vrijdag om 13.00 uur afgesloten met de Beweegbingo voor alle leeftijden. Voor oudere deelnemers is een speciale bingokaart gemaakt. Ben Bizzie zo honderden kinderen en ouderen samen én op gepaste afstand in beweging op vrijdag 24 april.

Veel activiteiten staan in het teken van het thema ‘Hand in hand’, dat volgens de beweegcoaches van Sport aan de Maas symbool staat voor solidariteit. „We staan hand in hand, ook al kunnen we nu niet elkaars handen vasthouden.”

Via een link op de website www.benbizzie.nl/ik-ben-bizzie kan iedereen digitaal meedoen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen