Vijlens Koelfeest en kermismatinee gaan niet door

Print
Vijlens Koelfeest en kermismatinee gaan niet door

Ook de Vijlense koelfeesten gaan deze zomer niet door.

Vijlen -

De kermismatinee en het Koelfeest in Vijlen gaan vanwege de veiligheidsmaatregelen rondom de verspreiding van corona deze zomer niet door.

De organisatie, Stichting Evenementen Commissie Vijlen, heeft dit besloten. De evenementen stonden gepland op 14 juni (kermismiddag na de processie) en 22 juli (Koelfeest). „Veiligheid en gezondheid staan centraal in deze voor ons allen zo onwerkelijke periode”, meldt de stichting. „Ook willen wij als organisatie geen extra belasting neerleggen bij onze gewaardeerde sponsoren, door hen, nu zij het zelf al zo bijzonder zwaar hebben, een sponsorbijdrage te vragen.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen