Datum van snowboard fundag bij SnowWorld Landgraaf is bekend

Print
Datum van snowboard fundag bij SnowWorld Landgraaf is bekend

Bibian Mentel. Afbeelding: ANP

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De fundag van de stichting Mentelity Foundation van snowboardster Bibian Mentel wordt op 12 september gehouden.

SnowWorld in Landgraaf heeft een en ander bevestigd. De dag is bedoeld voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. Ze krijgen in de skihal voorlichting over de cursus die later dat jaar gegeven wordt. De tien lessen zijn bedoeld om de jongeren de fijne kneepjes van het snowboarden aan te leren, om daarmee ook hun zelfvertrouwen op te krikken.

Bibian Mentel, die aan de Paralympische Spelen heeft meegedaan, zal op 12 september ook in Landgraaf aanwezig zijn. Daarbij gaan de organisatoren ervan uit, dat de coronamaatregelen geen roet in het eten gooien.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen