Showbizzrubriek

Bekende Limburgers proberen hun weg te vinden in anderhalvemetersamenleving

Print
Bekende Limburgers proberen hun weg te vinden in anderhalvemetersamenleving

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizzrubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

YouTuber Dylan Haegens uit Venray begrijpt de anderhalvemetersamenleving, maar blikt terug naar die tijd waarin er nog geknuffeld mocht worden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Toen we nog met elkaar mochten knuffelen :(

Een bericht gedeeld door Dylan Haegens (@dylanhaegens) op

Het zoontje van TLC-ster Louisa Janssen verrast zijn jarige opa met een zoet gebakje. In de video is te zien hoe de opa van Mikai het gebakje in ontvangst neemt terwijl de giechelende kleinzoon alles van een afstand bekijkt.

De in Heerlen geboren Marijke Helwegen deelt een herinnering van twee jaar geleden op haar Facebookpagina. Gehuld in een zomers jurkje kijkt ze lachend in de camera.

Het hoge woord is eruit: leerlingen van basisscholen gaan vanaf 11 mei de helft van de tijd naar school. Sommige ouders omarmen die boodschap. Zo is de Maastrichtse zangeres en actrice Hadewych Minis blij dat haar kinderen weer naar school mogen.

Acteur Jon van Eerd uit Maastricht heeft Snapchat ontdekt. ‘Dat ene moment waarop je je zorgen maakt over de risicogroep en dat je je realiseert dat je de risicogroep bent!’, schrijft hij bij de foto.

Ook de in Sittard geboren theatermaker Maurice Wijnen probeert zich netjes aan de anderhalve meter afstand te houden.

De in Roermond opgegroeide gamemodel Stefanie Joosten steekt haar volgers een hart onder de riem. In een video laat ze weten dat het oké is om professionele hulp te vragen in deze zware tijd.

Zo zien we de Venlose zanger Lex Uiting niet vaak. Stijlvol gehuld in een pak!

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee