Blanche Ortmans uit Landgraaf wint landelijke prijs met kinderboek

Print
Blanche Ortmans uit Landgraaf wint landelijke prijs met kinderboek

Blanche Ortmans. Afbeelding: De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Kerkrade / Eygelshoven -

Blanche Ortmans uit Landgraaf heeft de publieksprijs van The Indie Awards gewonnen. Haar kinderboek ‘Indianenmagie’ is verkozen tot het leukste kinderboek van 2019.

The Indie Awards is een literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.

Blanche Ortmans heeft bij het schrijven van het boek medewerking gehad van Pauline Meijer (illustraties) en Jenneke van Genechten (eindredactie).

Indianenmagie is onder andere verkrijgbaar bij boekhandel Bruna (Landgraaf), boekhandel Van de Velden-van Dam (Heerlen), gemakswinkel Lenzen (Heerlen) en boekhandel LeesKunst (Kerkrade).

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →