Blanche Ortmans uit Landgraaf wint landelijke prijs met kinderboek

Blanche Ortmans. © De Limburger

Blanche Ortmans uit Landgraaf heeft de publieksprijs van The Indie Awards gewonnen. Haar kinderboek ‘Indianenmagie’ is verkozen tot het leukste kinderboek van 2019.

redactie

The Indie Awards is een literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.

Blanche Ortmans heeft bij het schrijven van het boek medewerking gehad van Pauline Meijer (illustraties) en Jenneke van Genechten (eindredactie).

Indianenmagie is onder andere verkrijgbaar bij boekhandel Bruna (Landgraaf), boekhandel Van de Velden-van Dam (Heerlen), gemakswinkel Lenzen (Heerlen) en boekhandel LeesKunst (Kerkrade).

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal