Blanche Ortmans uit Landgraaf wint landelijke prijs met kinderboek

Print
Blanche Ortmans uit Landgraaf wint landelijke prijs met kinderboek

Blanche Ortmans. Afbeelding: De Limburger

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Kerkrade / Eygelshoven -

Blanche Ortmans uit Landgraaf heeft de publieksprijs van The Indie Awards gewonnen. Haar kinderboek ‘Indianenmagie’ is verkozen tot het leukste kinderboek van 2019.

The Indie Awards is een literatuurprijs voor auteurs die hun boek in eigen beheer uitgeven. Het is een initiatief van Simone Lucchesi (The Black Sheep Indie) en Sanne Hillemans (Sunny Hill Books) om het werk van onafhankelijke auteurs de erkenning te geven die zij verdienen.

Blanche Ortmans heeft bij het schrijven van het boek medewerking gehad van Pauline Meijer (illustraties) en Jenneke van Genechten (eindredactie).

Indianenmagie is onder andere verkrijgbaar bij boekhandel Bruna (Landgraaf), boekhandel Van de Velden-van Dam (Heerlen), gemakswinkel Lenzen (Heerlen) en boekhandel LeesKunst (Kerkrade).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen