Video: Kastelein rijdt met ‘mobiele tap’ door het dorp

Print

Kastelein in Susteren rijdt op motorfiets door het dorp met ingebouwde tap. Video: De Limburger

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Door de coronacrisis blijven de deuren van zijn twee cafés in Susteren voorlopig dicht. Maar dat weerhoudt kastelein Alois Huizinga er niet van om bier te blijven tappen aan zijn gasten. Zijn video is op Facebook meer dan 350x gedeeld en veel mensen willen dat hij even langskomt.

Met een zelfgebouwde ‘tap-motorfiets’ rijdt de kastelein langs de bouwplaats in het centrum, zijn collega Auwt Prinse en de vissers bij de Visvijver in Dieteren. Op anderhalve meter afstand zet hij het ’mobiele café’ neer en begint vervolgens met tappen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen