Corendon annuleert groepsreizen voor jongeren tot eind augustus

Print
Corendon annuleert groepsreizen voor jongeren tot eind augustus

Afbeelding: ANP

Reisorganisatie Corendon annuleert alle jongerenreizen met vertrekdatum tot en met 31 augustus.

Het gaat om zogenoemde GOfun jongerenreizen waarbij grote groepen jongeren samen vakantie vieren en feesten in drukke badplaatsen langs de Middellandse Zee. Dat maakte Corendon vrijdag bekend.

„In een tijd waarin de Nederlandse overheid alle grootschalige evenementen tot 1 september annuleert, vindt Corendon het niet verantwoord om grote groepen feestende jongeren in die periode alsnog op reis te laten gaan”, stelt de organisatie.

Voucher

De circa 10.000 jongeren die via GOfun een vakantie hadden geboekt met vertrek tot eind augustus, worden op de hoogte gebracht. Zij krijgen een reisvoucher voor het gedeelte van de reissom dat al is betaald.

„We vinden het ontzettend jammer dat we deze beslissing hebben moeten nemen. De afgelopen weken zijn ook voor jongeren een zware tijd geweest en we gunnen ze juist nu een vakantie waarin ze de teugels kunnen laten vieren. De tijd is er echter nog niet rijp voor”, stelt topman Steven van der Heijden van Corendon.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen