Virtueel feesten met Dj-duo Lucas & Steve die op Koningsdag zonder publiek draaien bij Paleis Soestdijk

© Spark

Het bekende Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve draaien op Koningsdag een live-set zonder publiek en met de koptelefoon op vanuit de tuin van Paleis Soestdijk. Dat doen ze voor het virtuele Koningsdag-event van Radio 538.

Iris van den Boom

Normaal gesproken staan Lucas & Steve voor 40.000 fans. Maar Koningsdag 2020 draaien ze noodgedwongen schouder aan schouder zonder publiek en zonder geluid. Om toch het een oranje sfeertje in de huiskamers brengen, wordt hun optreden door radio 538 live gestreamd met Paleis Soestdijk als decor.

,,Deze locatie is echt prachtig. Iedereen krijgt unieke beelden te zien. Koninklijker dan dit kan haast niet”, aldus het duo. Ook Paleis Soestdijk is erg enthousiast. Frans van der Avert, directeur Paleis Soestdijk I Made by Holland werkt er graag aan mee om de dj’s een bijzonder podium te geven. ,,Dit pas in onze ambitie om talent op deze locatie een plek te bieden.”

Luisteraars van 538 en kijkers van TV 538, SBS6 en KIJK.nl kunnen van 15.00 uur tot 18.00 uur meefeesten vanuit huis. Tijdens het virtuele Koningsdag-event treden nationale en internationale artiesten op.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal