Virtueel feesten met Dj-duo Lucas & Steve die op Koningsdag zonder publiek draaien bij Paleis Soestdijk

Print
Virtueel feesten met Dj-duo Lucas & Steve die op Koningsdag zonder publiek draaien bij Paleis Soestdijk

Afbeelding: Spark

Maastricht / Itteren -

Het bekende Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve draaien op Koningsdag een live-set zonder publiek en met de koptelefoon op vanuit de tuin van Paleis Soestdijk. Dat doen ze voor het virtuele Koningsdag-event van Radio 538.

Normaal gesproken staan Lucas & Steve voor 40.000 fans. Maar Koningsdag 2020 draaien ze noodgedwongen schouder aan schouder zonder publiek en zonder geluid. Om toch het een oranje sfeertje in de huiskamers brengen, wordt hun optreden door radio 538 live gestreamd met Paleis Soestdijk als decor.

,,Deze locatie is echt prachtig. Iedereen krijgt unieke beelden te zien. Koninklijker dan dit kan haast niet”, aldus het duo. Ook Paleis Soestdijk is erg enthousiast. Frans van der Avert, directeur Paleis Soestdijk I Made by Holland werkt er graag aan mee om de dj’s een bijzonder podium te geven. ,,Dit pas in onze ambitie om talent op deze locatie een plek te bieden.”

Luisteraars van 538 en kijkers van TV 538, SBS6 en KIJK.nl kunnen van 15.00 uur tot 18.00 uur meefeesten vanuit huis. Tijdens het virtuele Koningsdag-event treden nationale en internationale artiesten op.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee