Gratis bewegingsactiviteiten voor Beekse jeugd

Print
Gratis bewegingsactiviteiten voor Beekse jeugd

Archieffoto. Afbeelding: Le Giesen

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Vanaf woensdag 29 april worden er gratis beweegactiviteiten in de buitenlucht georganiseerd onder leiding van de sportinstructeurs van Sportlandgoed De Haamen.

NJOY gaat ook tijdens de coronacrisis bewegen met de Beekse jeugd. Iedereen van 5 tot en met 18 jaar kan deelnemen, ook als ze geen lid zijn van een Beekse sportvereniging. Drie keer per week wordt verzameld bij het trainingsveld van VV Caesar op Sportlandgoed De Haamen. Er wordt een afwisselend aanbod aan sport- en spelactiviteiten aangeboden. De leiding ziet erop toe dat de RIVM richtlijnen in acht worden genomen. Ouders wordt verzocht om niet langs te lijn te staan.

Programma

Het programma is als volgt. Kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar en 9 tot en met 12 jaar kunnen de activiteiten volgen op maandagen van 15.30 tot 16.15 uur, woensdagen van 13.30 tot 14.30 uur en vrijdagen van 15.30 tot 16.15 uur. Jongeren van 13 tot en met 15 jaar en van 16 tot en met 18 jaar kunnen in verschillende groepen op maandagen van 16.30 tot 17.15 uur terecht en op woensdagen (15.00 tot 16.00 uur) en vrijdagen (16.30 tot 17.15 uur).

Aanmelden

Kinderen die willen deelnemen aan de gratis lessen kunnen zich aanmelden via info@njoybeek.nl of via www.njoybeek.nl/inschrijven.

De Haamen gesloten

Het is nog steeds verboden om buiten deze tijden gebruik te maken van de sportvelden op Sportlandgoed De Haamen of de accommodaties in de kernen.

Lees ook: Jeugd houdt zich in Beek niet aan toegangsverbod De Haamen

Gezien de versoepelde coronamaatregelen gaan ook diverse sportverenigingen een aantal activiteiten opstarten. Op de website van NJOY (www.njoybeek.nl) worden de georganiseerde activiteiten van de verenigingen vermeld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →