Friet-met voor bewoners en personeel zorgcentra Envida

Print
Friet-met voor bewoners en personeel zorgcentra Envida

Rob Nicolai (links) bakt friet voor personeel en bewoners van DE Appelgaard in Margraten. Afbeelding: Angelique Coumans

Sibbe / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Gulpen / Ingber -

Bewoners en personeel van zorgcentra in Margraten, Gulpen en Bunde hebben maandag bij gelegenheid van Koningsdag een zak friet met mayonaise gekregen.

Rob Nicolai van de frituur in Sibbe is met zijn frietwagen eerst naar De Appelgaard in Margraten gereden. Daarna is hij naar De Wilgenhof in Bunde en Klein Gulpen in Gulpen gegaan. Die zorgcentra zijn alle drie van Envida.

In totaal hebben meer dan honderd mensen zo’n portie friet gehad. „Het was heerlijk om te zien hoe ze daarvan genoten”, zegt Nicolai. Door de coronacrisis was er in de dorpen verder weinig te doen met Koningsdag.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen