Dier van de week

Dier van de week: Mies en Toos

Print
Dier van de week: Mies en Toos

Mies en Toos. Afbeelding: Dierenopvang Op de Smakterheide

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Meijel -

Elke week stelt Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week: Mies en Toos. Twee hele leuke spontane jack russel dames, van ongeveer 6 tot 8 jaar oud. Helaas weten we niet zoveel van dit duo, ze zijn als vondeling binnen gekomen en helaas heeft niemand zich voor ze gemeld. Mies en Toos zijn waarschijnlijk gewend om op een boerderij te wonen.

Leukste kenmerk?

„Mies en Toos, zijn twee spontane energieke stuiterballetjes! Het zijn echte jack russels in de omgang. Ze hebben het super gezellig samen, en zijn duidelijk aan elkaar gewend.”

Wat zijn hun favoriete bezigheden?

„Mies en Toos zijn overal voor in, ze blaken van de energie en zijn erg enthousiast. Het zijn twee hele spontane vrije hondjes.”

Hebben zij minpuntjes?

„Mies en Toos blijken niet gewend te zijn om aan de riem te lopen. Mede hierdoor en de vindplaats denken wij dat ze op een boerderij of een plek achteraf thuishoren. Natuurlijk niks mis mee, heerlijk al die ruimte en vrijheden! Maar wel belangrijk om rekening mee te houden.”

Wat voor baas zoeken jullie?

Mies en Toos zijn duidelijk hondjes met veel energie. Het zijn twee hondjes die ruimte nodig hebben. Het zouden fijne hondjes zijn voor rondom het huis. We zoeken een plek met voldoende ruimte, dit hoeft niet meteen een boerderij te zijn.”

Gaat jou hart sneller kloppen van deze twee energieke dames? Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray. Tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle overige dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen