Ridders Kasteel Hoensbroek accepteren uitdaging van Lieven en doen zwaardvechtchallenge

Print

Zwaardvechtchallenge Kasteel Hoensbroek. Video: Vimeo / Submedia

Hoensbroek -

De ridders van Kasteel Hoensbroek hebben een filmpje gemaakt waarin ze een zwaardvechtchallenge doen.

De ridders werden uitgedaagd door Lieven uit Nijmegen. Die deed met haar vader Rob een zwaardvechtdemonstratie en plaatste daar een filmpje van. Daarin riep ze haar klasgenoten en de ridders van Kasteel Hoensbroek op om hun zwaardvechtkunsten op te nemen.

Technieken

De ridders namen de uitdaging aan en maakten een filmpje waarin ze een paar technieken van het zwaardvechten uitleggen en voordoen. Kasteel Hoensbroek roept op om de challenge door te geven en filmpjes met zwaardgevechten te maken. Daarvoor zijn geen echte zwaarden nodig, met stokken of een bezem kom je al een heel eind. De filmpjes kunnen op Facebook en Instragram geplaatst worden met hashtags #zwaardvechtchallenge en #kasteelhoensbroek. De beste clips worden beloond met een jaarkaart of dagkaart voor het hele gezin.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen