Showbizz-rubriek

Jack Poels zingt de sterren van de hemel en Demi Schuurs danst erop los

Print
Jack Poels zingt de sterren van de hemel en Demi Schuurs danst erop los

Afbeelding: Facebook Jack Poels en Demi Schuurs

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Normaal gesproken stond het bekende Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve op Koningsdag voor tienduizenden fans te draaien. Het feest ging dit jaar vanwege het coronavirus niet door. Om toch een oranje sfeertje in de huiskamers te brengen, draaiden ze afgelopen maandag een live-set zonder publiek vanuit de tuin van Paleis Soestdijk. Het optreden werd door Radio 538 live gestreamd. Nieuwsgierig geworden naar de set van deze Limburgse muzikanten?

Geef Venlonaar Jim Taihuttu van Yellow Claw een surfplank en je hoort hem de hele dag niet meer.

Ook violist André Rieu uit Maastricht is Koningsdag goed doorgekomen. Zo te zien heeft hij zich in de keuken uitgeleefd.

De NOS verzorgde tijdens Koningsdag een live-uitzending vanuit de tuin van De Beyart in Maastricht. Gewapend met zijn gitaar zong Rowwen Hèze-frontman Jack Poels de sterren van de hemel.

Genieten van de zon. Dat is precies wat PVV-leider Geert Wilders uit Venlo deed op Koningsdag.

Voetbalinternational Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst probeert haar volgers te stimuleren gezonder te gaan leven door mee te doen aan een challenge. In een filmpje dat ze op haar Facebookpagina heeft gedeeld is te zien hoe deelnemers het hebben ervaren.

Geen kinderliedjes voor het 2-jarig zoontje van Chantal Janzen. Bobby zong de Tegelse presentatrice en zangeres wakker met een klassieker van Queen.

Heeft dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt verborgen talenten? Haar tennisraket heeft ze even aan de kant gelegd en in het filmpje is te zien hoe de voetjes van de vloer gaan. Schuurs danst op Thriller van Michael Jackson en doet zelfs de moonwalk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen