Beelden vrijgegeven van inbreker die er in Urmond met een auto vandoor gaat

Print

Inbreker Urmond gaat er met auto vandoor. Video: Politie/De Limburger

Urmond / Nuth / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De politie heeft donderdag beelden vrijgegeven van een man, die ervan wordt verdacht een woninginbraak te hebben gepleegd in Urmond.

Die inbraak vond plaats in de nacht van 29 op 30 januari van dit jaar in een huis aan het Marktschip. Er zijn toen meerdere spullen gestolen, waaronder een bankpas. De dader ging er vervolgens met de grijze Peugeot 107 van de bewoners vandoor, om later met de pas een aankoop te doen bij een tankstation in Nuth.

Een deel van de gestolen spullen is later teruggevonden in de Dr. Schaepmanstraat in Urmond, de auto vier dagen na de inbraak op het Martin Luther Kingplein in Geleen. De politie zoekt naar een man met een normaal postuur en een donkere baard, die in de nacht van het misdrijf een camouflagejas en een Adidas-trainingsbroek droeg.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen