Haw Pin poster MVV aan 2e druk toe

Print
Haw Pin poster MVV aan 2e druk toe

De poster is een kleinere versie (A2-formaat) van de Abri-poster die MVV op diverse plekken in de stad heeft laten ophangen. Afbeelding: De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend -

De ‘Haw Pin’ (houd moed, red.) poster van MVV is bezig aan zijn tweede druk. De eerste oplage van 250 stuks was binnen een week verkocht. Van de 2e serie zijn er inmiddels 100 besteld.

De poster kost 7,50 euro per stuk. Van de opbrengst gaat 40 procent naar de Koninklijke Horeca afdeling Maastricht/Heuvelland, als hart onder de riem, aldus de club op haar website.

De posters werden donderdag en vrijdag aan huis afgeleverd door spelers, staf en personeel van MVV. „Niet alleen in Maastricht, ook in Margraten, Valkenburg en Schimmert , tot in Beek en Echt” aldus een woordvoerder van de club. Komende donderdag en vrijdag gaan zij weer, per e-bike en auto, met de posters op pad.

Bestellen kan via: www.mvv.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen