Militair (21) uit Landgraaf opgepakt voor drugsbezit

Print
Militair (21) uit Landgraaf opgepakt voor drugsbezit

Foto ter illustratie. Afbeelding: Koninklijke Marechaussee/Facebook

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Twee mannen van 20 en 21 jaar uit Landgraaf zijn donderdag in die plaats aangehouden voor het in bezit hebben van een tasje met hard- en softdrugs. De 21-jarige verdachte is militair.

Marechaussees zagen tijdens een surveillance in Landgraaf een auto geparkeerd staan met daarin twee slapende mannen. Na diverse pogingen om van buitenaf de mannen wakker te krijgen, opende de bijrijder uiteindelijk de auto. Hierbij roken de Marechaussees een sterke wietgeur en werd besloten een controle uit te voeren naar de identiteit van beide personen.

Ook de auto werd doorzocht. Naast een tasje met meerdere zakjes softdrugs, werd bij het tweetal nog meer vermoedelijke hard- en softdrugs (cocaïne, wiet en hasj) gevonden.

De verdachten zitten vast in afwachting van verder onderzoek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen