Tim Nabben volgt Joeri Janssen op als trainer VV Baarlo

Print
Tim Nabben volgt Joeri Janssen op als trainer VV Baarlo

Tim Nabben (links) en Baarlo-voorzitter Jules Dorssers tekenen de verbintenis. Afbeelding: website VV Baarlo/LenG

Baarlo / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Tim Nabben is komend seizoen trainer van derdeklasser VV Baarlo. Hij volgt Joeri Janssen op.

René Janssen blijft aan als assistent-trainer. De 41-jarige Nabben woont in Venlo met echtgenote Suzan en twee dochters. Hij is als salesverantwoordelijke werkzaam bij De Beer Verf in zijn woonplaats.

Hij voetbalde in zijn actieve periode voor Venlosche Boys, waar hij jarenlang in het eerste team actief was. Hij kwam ook uit voor de jeugd en het tweede elftal van VVV.

Bij Venlosche Boys startte hij als trainer van de standaard jeugdteams en was hij hoofd opleidingen. Vervolgens ging hij aan de slag bij Belfeldia en daarna HBSV. Bij beide verenigingen werkte hij drie jaar. Met laatstgenoemde club werd hij in 2016 kampioen in de vierde klasse. Vanwege zijn werk stopte Nabben twee jaar geleden bij HBSV. Na twee seizoenen besloot hij te reageren op de vacature van VV Baarlo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen