Video: Kumulus start voorzichtig op met danslessen voor kinderen in de openlucht

Print

Eerste dansles voor kinderen bij Kumulus. Video: De Limburger

Maastricht / Itteren -

Kumulus in Maastricht is zaterdagmiddag weer op kleine schaal begonnen met dansworkshops voor kinderen, maar dan wel in de buitenlucht.

De komende zaterdagen tot en met 20 mei zijn er in de grote tuin van Kumulus aan de Herbenusstraat gratis buitenlessen voor basisschoolkinderen. De eerste sessie van de dansafdeling was al meteen een succes. „Je ziet dat kinderen heel blij zijn om weer buiten te bewegen”, zegt Zelinda Meli van Kumulus.

Videopclip

In elke workshop wordt een andere choreografie aangeleerd en gefilmd. Na afloop van de workshop wordt de video online gezet zodat deelnemers en andere geïnteresseerden ook thuis nog eens kunnen oefenen. Aanmelden kan via de website kumulus.nl. Daar staat ook praktische informatie. Bij slecht weer gaan de lessen niet door.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen