Meerssen haalt MVV’er Nino Everaers binnen

Print
Meerssen haalt MVV’er Nino Everaers binnen

Nino Everaers knuffelt na zijn debuut bij MVV met zijn moeder. Afbeelding: Orange Pictures

/ Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Maastricht / Itteren -

Hoofdklasser SV Meerssen heeft zich versterkt met Nino Everaers. De 20-jarige middenvelder uit Maastricht komt over van MVV.

Everaers maakte de voorbije twee seizoen deel uit van de selectie van de eerste divisionist. In 2018 debuteerde hij in het profvoetbal met een invalbeurt in het uitduel tegen Volendam. Afgelopen seizoen kwam hij in zeven competitieduels in actie.

Heer

Ook tweedeklasser Heer heeft zich versterkt. De Maastrichtenaren haalden doelman Lennart Quaden weg bij derdedivisionist Groene Ster. Quaden was vorig seizoen nog een van de uitblinkers tijdens de bekerstunt van Groene Ster tegen VVV. Heer versterkte zich verder met aanvaller Lloyd Borgers en middenvelder Danny Goessens (beiden SV Meerssen) en middenvelder Ian Heunen (VV Keer). Gemeenschappelijke deler van de vier nieuwkomers is een MVV-achtergrond. Ze doorliepen allemaal de jeugdopleiding van de Maastrichtse profclub. Borgers is de enige die de hoofdmacht haalde. Hij kwam tot 46 wedstrijden in het eerste, waarin hij zes keer scoorde.

Heer wordt volgend seizoen getraind door ex-prof (onder meer bij Roda JC) Frank Demouge.