Steinder Oktoberfest afgelast

Print
Steinder Oktoberfest afgelast

Afbeelding: Roger Dohmen

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

De achtste editie van het Steinder Oktoberfest is afgelast. Het feest stond gepland voor 10 en 11 oktober en gaat niet door als gevolg van de coronacrisis.

De organisatie laat weten dat het Oktoberfeest ieder jaar plaatsvindt dankzij de steun van een groot aantal sponsoren uit het bedrijfsleven. Aangezien de coronacrisis het bedrijfsleven hard raakt, verwacht de organisatie dit jaar onvoldoende gebruik te kunnen maken sponsoren. Vandaar dat ze tot de conclusie zijn gekomen om het Steinder Oktoberfest te verplaatsen naar volgend jaar, het weekend van 16 en 17 oktober. De reeds geboekte artiesten zijn omgeboekt naar volgend jaar.

Er wordt dit jaar ook geen nieuwe Oktoberfestkönigin uitgeroepen. De huidige Oktoberfestkönigin, Priscilla Heynen uit Elsloo, mag deze titel twee jaar dragen.

Lees ook: Priscilla Heijnen Oktoberfestkönigin Stein

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen