Tweede editie online Open Podium De Domijnen

Print
Tweede editie online Open Podium De Domijnen

Afbeelding: ANP

Sittard -

De tweede editie van het online Open Podium van De Domijnen vindt Hemelvaartsdag plaats. De inschrijving is geopend.

Singer-songwriters, muzikanten, dansers, goochelaars, cabaretiers, dichters, beeldend kunstenaars en entertainers met of zonder ervaring kunnen zich opgeven via openpodium@dedomijnen.nl. Het Open Podium is 21 mei vanaf 19.00 uur te volgen via YouTube.

De eerste editie vond op Koningsdag plaats en werd gepresenteerd door Rob Mennen. Deelnemers waren: Jasmine Bougoufa, Isabelle Jennes, Aziza Gizeh, Teun van der Heijden en Paul van Huet, waarbij de eerste twee, na juryoverleg, werden uitgeroepen tot winnaars van de avond. Ze verdienden daarmee een plek op het fysieke podium bij een speciale editie van het Open Podium ergens in het najaar.

De Domijnen heeft besloten een digitale editie van het Open Podium te organiseren, aangezien een editie op locatie niet mogelijk is vanwege de coronacrisis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen