Spandoek onthuld voor Museum Peel en Maas

Print
Spandoek onthuld voor Museum Peel en Maas

Voorzitter Henk van Dijck (links) van Museum Peel en Maas onthulde maandagmiddag samen met wethouder Wim Hermans (rechts) het spandoek in het teken van 75 jaar bevrijding. Afbeelding: De Limburger

Helden -

Voorzitter Henk van Dijck van Museum Peel en Maas heeft maandagmiddag een spandoek onthuld in het teken van 75 jaar bevrijding van Peel en Maas.

Het vaandel herdenkt de bevrijding van ieder dorp in Peel en Maas én diens Schotse en Engelse bevrijders. Het is ontworpen door Frans Korsten uit Helden. Het spandoek hangt voor het museum en blijf daar hangen zolang het voormalige klooster gesloten is in verband met de coronacrisis. Het spandoek is van dichtbij te bekijken, maar het bestuur van het museum benadrukt dat ieder zijn verantwoordelijkheid moet nemen om de anderhalve meter aan te houden zodra er te veel mensen zijn.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen