Susterse aardappelen verkopen ook in Stein en Landgraaf

Print
Susterse aardappelen verkopen ook in Stein en Landgraaf

Afbeelding: INGimage

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop -

Door de coronacrisis is de verkoop van aardappelen bij aardappelboerderij Peters uit Susteren flink gedaald. Toch bedacht de creatieve onderneemster wat.

Op Facebook plaatste eigenaresse Jolanda Peters een oproep om lokaal een verkooppunt te starten voor haar aardappelen. Dat blijkt succesvol. Inmiddels worden haar aardappelen verkocht in Limbricht, Stein en Echt, maar ook door particulieren uit Kerkrade, Roerdalen, Venray en Roermond. Ze verkopen de patatten gewoon vanuit thuis. De prijs is 10 kilo voor 5 euro en 25 kilo voor 10 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen