Marechaussee pakt gezochte Bulgaar op in Venlo

Print
Marechaussee pakt gezochte Bulgaar op in Venlo

Afbeelding: Koninklijke Marechaussee/Facebook

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag in Venlo een 32-jarige Bulgaar aangehouden die in zijn eigen land wordt gezocht vanwege een veroordeling voor drugshandel.

De man trok de aandacht van marechaussees op de Eindhovense weg in Venlo doordat hij opvallend langzaam reed in een personenauto die in slechte technische staat verkeerde.

Bij de daaropvolgende controle bleek het rijbewijs van de Bulgaarse bestuurder ongeldig verklaard te zijn. Tevens bleek dat hij in zijn eigen land gezocht wordt in verband met een eerdere veroordeling voor drugshandel. Hiervoor zou hij nog 2 jaar en 8 maanden gevangenisstraf moeten uitzitten.

De man is aangehouden en zit vast in afwachting van een mogelijke uitlevering aan Bulgarije. Daarnaast heeft hij een bekeuring gekregen voor het rijden zonder geldig rijbewijs.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen