Showbizz-rubriek

Chantal Janzen: ‘Deze tijden brengen helaas veel ellende en verdriet, maar ook veel eenvoud en waardering’

Print
Chantal Janzen: ‘Deze tijden brengen helaas veel ellende en verdriet, maar ook veel eenvoud en waardering’

Chantal Janzen samen met man Marco en zoontje Bobby. Afbeelding: Facebook Chantal Janzen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

De Limburgse Formule 1-coureur Max Verstappen heeft tijdens de quarantaine niet stil gezeten. Hij heeft 33 replica's van zijn helm, die hij gedurende het Formule 1-seizoen van 2020 draagt, gesigneerd. Wie dit 1:2 schaalmodel in zijn of haar bezit wil hebben, moet wel diep in de buidel tasten. Er hangt een prijskaartje van bijna 150 euro aan vast.

Wandelen door het park en daarna zitten op een bankje en genieten van de rust. Dat is wat de in Heerlen geboren Marijke Helwegen de laatste tijd graag doet.

Ook de Tegelse presentatrice en zangeres Chantal Janzen heeft zich met haar familie geamuseerd terwijl ze voorbijrijdende trams aan het spotten waren. Dit is namelijk één van hun schaarse dagelijkse uitjes, maar eenvoud kan volgens Janzen ook mooi zijn. ‘Het was weer een enige dag. En dat laatste meen ik dus ook nog echt. Deze tijden brengen helaas veel ellende en verdriet, maar daarnaast ook veel eenvoud en waardering’, schrijft ze bij de foto.

Om de vrijheid te vieren mocht Venlonaar Lex Uiting zijn nummer Danse Ôs Vreej live bij Tijd voor MAX zingen. Wat vind jij van het nummer?

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers uit Weert komt met een handige tip voor ondernemers.

Jim Taihuttu van formatie Yellow Claw is een manusje-van-alles. Hij maakt muziek en produceert en regisseert films. De in Venlo geboren duizendpoot heeft de eerste beelden van zijn Nederlandse film De Oost uitgebracht. De film, die gaat over de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd, is vanaf 10 september te zien in de bioscoop.

We gaan even terug in de tijd, naar het jaar 2015. Ziggo Sport F1 deelt fascinerende beelden van hoe Max Verstappen samen met zijn vader Jos in een Renault Clio over het straatcircuit van Monaco scheurt. Zoon Max was toen pas 17 jaar en mocht officieel nog niet eens in Nederland autorijden. In de video is te zien hoe Jos, een man met genoeg ervaring in de racewereld, op de bijrijdersstoel zit en niet weet waar hij moet kijken. Toch merkt Jos Verstappen dat hij het als bijrijder minder relaxed vindt dan wanneer hij zelf achter het stuur zit. „Ik vind het helemaal niet fijn”, zegt Verstappen senior. „Ik ben er wel klaar mee na een rondje.”

Een snoezige foto van de in Roermond geboren choreograaf Timor Steffens en zijn trouwe viervoeter Banksy.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf 1,04 per week.

Bekijk de aanbieding →