Agenten aangezien voor drugsdealers, echte dealer na achtervolging gepakt in Sittard

Print
Agenten aangezien voor drugsdealers, echte dealer na achtervolging gepakt in Sittard

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Sittard -

De politie heeft vorige week tijdens een controle in Sittard na een korte achtervolging een dealer opgepakt. Dit nadat agenten in burger eerst zelf werden aangezien voor drugsdealers.

De agenten, bezig met een onopvallende actie tegen drugsdealers, werden aangesproken door personen met de vraag of ze drugs verkochten. De dienders in burger besloten de personen te volgen, waarna ze de daadwerkelijke deal constateerden. De drugsdealer vertrok met een auto, die dezelfde avond door twee surveillerende agenten werd gesignaleerd. Na een korte achtervolging kon een man worden aangehouden.

Er werd naast verdovende middelen een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen. Het incident gebeurde 1 mei, maar is vandaag pas naar buiten gebracht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen